DET SKÖNA HEMMET ÄR ALLTID NÄRA

Hos oss på Home By Sweden hittar du det mesta och bästa inom design och heminredning. Våra varumärken sträcker sig från klassiker som Orrefors, Kosta Boda, Holmegaard och Kay Bojesen till moderna stilbildare som Kähler och Design House Stockholm. Du handlar bekvämt i vår butik på nätet eller så är du välkommen till vår butik i Älmhult.


EN DRÖM SOM BLEV ETT VARUMÄRKE

När vi startade Home By Sweden 2015 förverkligades en dröm vi burit på: att skapa ett eget koncept och varumärke där vi kan erbjuda kvalitetsprodukter inom design, möbler och heminredning. Sådant vi själva tycker förhöjer tillvaron.

Butiken i Älmhult (mitt emot IKEA) har blivit hjärtat i vår verksamhet med både lager och stort sortiment ute i hyllorna. Här kan du botanisera bland vackra textilier, glas, belysning, köksredskap och mycket mer. Samma utbud finns så klart i vår webbshop homebysweden.se där du kan inspireras i lugn och ro.

Den tes vi arbetar efter är att "det sköna hemmet alltid ska vara nära". I det ryms vår ambition att erbjuda en bra e-handel med snabba leveranstider, men också att följa med i de trender som dyker upp på marknaden. Då kan vi möta efterfrågan med attraktiva varumärken i sortimentet. Vår tanke är att successivt ta företaget från en svensk, till en nordisk och så småningom en internationell marknad.

Färdriktningen är utlagd, ärmarna är uppkavlade och vi lever drömmen. Vart vi ses härnäst får framtiden utvisa.

Träd in i vår sköna värld och låt dig inspireras.

Du hittar oss på homebysweden.se eller så ses vi i butiken i Älmhult.


AFFÄRSIDÉ

Home By Sweden ska vara ett självklart alternativ för den som söker designprodukter för sin hemmiljö. Med kvalitet, bra service och rätt priser ska varumärket bli en stark aktör på en internationell marknad.


VÅR BUTIK

Välkommen till vår butik i Älmhult, mitt emot IKEA. Här hittar du 350 kvadratmeter fyllda med kvalitetsprodukter för hemmiljö. Kom in och låt dig svepas med i ett sortiment av spännande formgivning, klassiska varumärken och utmanande nykomlingar. Hitta hit.

Välkommen hem!